Se încarcă... Vă rugăm așteptați


Codul fiscal comparat- Istoric

„Codul fiscal comparat (cod+norme)” – concept iniţiat şi dezvoltat de editura „Confisc”, este o lucrare cu apariţie anuală neîntreruptă, începând cu anul 2005.

Avantajul acestei lucrări constă în prezentarea simultană a variantelor unui articol din codul fiscal, pentru două exerciţii fiscale anuale succesive, cu evidenţierea grafică a textului modificat. Ataşarea normelor la fiecare articol în parte, este de asemenea, un procedeu apărut la editura „Confisc” o dată cu prima lucrare de acest gen: „Codul fiscal comparat 2004 – 2005 (cod+norme)”.

Cartea, prezentată sub forma unui document „all-in one”, este rezultatul valorificării unei bogate biografii, devenind astfel cel mai complet instrument documentar fiscal. Include intepretări de dată recentă, sau sinteze al C.J.U.E., jurisprudenţa I.C.C.J. şi a Curţii Constituţionale a României, note de subsol, exemple, comentarii.

Totodată regăsiţi într-un format consolidat sau comparat, după caz, toate reglementările date în aplicarea articolelor din cod.

×
×

Cart